Image

CUM COMAND

Pentru a lansa o comandă trebuie sa apăsați pe butonul "Comandă" de pe pagina principală sau din celelalte pagini.În pagina nou deschisă aveți de completat formularul de comandă.
    Aici trebuie să completați numele/prenumele, nr tel (este necesar numărul de tel pentru a putea fi contactati de către curier ), adresa de mail,adresa de livrare,informații suplimentare unde ne puteți oferi informații despre cum doriti să fie fotografia sau data maximă la care doriți să primiți coletul.
    Trebuie să bifați dacă doriți sau nu ca fotografia să fie prelucrată în photoshop.Prin prelucrare în photoshop putem aduce îmbunătățiri fotografiei,dar și schimbarea imaginii de fundal cu una aleasă de noi sau sugerată de d voastră,de exemplu doriți ca fundal un câmp verde,sau o plajă,sau o culoare,etc.
    Apoi alegeți mărimea pe care o doriți. Alegeți opțiunea de gravură laser dacă doriti apoi introduceti textul dorit. Bifați colțare bronz și alegeți modelul dacă doriți acest lucru. Încărcați fotografia,sau fotografiile daca alegeți colaj de fotografii.
Introduceți mesajul care apare în imagine apoi apasați "Trimite comanda". Dacă doriti să reluați comanda apăsați "Clear form". În momentul în care avem datele pentru comandă,vă vom informa printr un mail.
    Dacă nu reușiți folosind modulul de comandă puteți trimite datele pe mail contact[@]fotografie-pe-lemn.ro sau pe facebook.

CADOURI PERSONALIZATE – IDEI DE CADOURI – CADOURI BARBATI – CADOURI FEMEI – CADOURI DE CRACIUN – TABLOURI CADOU – TABLOURI MODERNE – TABLOURI DE VIS – RAME TABLOURI – RAME FOTO PERSONALIZATE – RAME DECORATIVE – TABLOU DIN LEMN PERSONALIZAT – TABLOU PE LEMN PERSONALIZAT – TABLOU DE LEMN  – TABLOU WEDDING – TABLOU NUNTA –TABLOU NEW BORN – TABLOU BABY SHOWER – TABLOU BOTEZ - TABLOU DIN LEMN