MyEbox – Cutii ecommerce și accesorii de împachetat

MyEbox – Cutii ecommerce și accesorii de împachetat

Orice cadou trebuie și ambalat corespunzător,mai ales cand acesta este unul personalizat, de neinlocuit.

Una dintre cele mai importante probleme cu care ne am confruntat de-a lungul timpului a fost cea a ambalajelor pentru tablourile noastre. Am incercat in timp tot felul de cutii de carton dar nici un model nu sa dovedit destul de pentru ce ne doream.

Ori materialul era de slaba calitate ori dimensiunile nici macar nu se apropiau de produsele noastre. Majoritatea erau dintr un carton destul de moale, Asftel coletele ajungeau deformate din cauza transportului iar produsele deteriorate.

Din acest motiv multe colete sau intors, materialele din tablouri nu s au mai putut recupera, acestea fiin personalizate.

In cautariele noastre de acum disperate pe internet am gasit site ul www.myebox.ro. Deja ne pierdusem speranta de ceva timp ca vom rezolva aceasta problema, dar am zis sa mai incercam inca odata....si bine am facut!

 

MyEbox – www.myebox.ro – Cutii ecommerce și accesorii de împachetat

 

Deci totul s a schimbat in bine cand am descoperit site ul www.myebox.ro. Am comandat pentru inceput un numar mai mic de cutii de carton, sa le testam. Am fost placut surprinsi cand am vazut o gama atat de variata de cutii de carton de toate dimensiunile. Am gasit in sfarsit si dimeniunile pe care ni le doream noi, in sfarsit nu mai era nevoie sa indesam cantitati mari de folie cu bule pentru a umple cutiile dinainte care erau prea mari.

Putem spune ca sunt cele mai bune cutii de carton pe care le am folosit pana acum, dintr un carton foarte subtire dar foarte rezistent, sunt foarte aspectuase, schimba complet imaginea coletelor noastre.

 

Tot la www.myebox.ro am gasit si folie cu bule la role de latimea produselor noastre, nu mai este nevoie sa decupam manual ambalajul cu bule din suluri imense si dificil de depositat ca pana acum.

Tot aici puteti gasi diverse materiale pentru ambalaj precum cutii de cartonPlicuri Antisoc , plicuri corespondenta , Benzi Adezive , banda adeziva fragil , folie cu bule , pungi ziplock.

Suntem siguri ca si alti mici sau mari producatori au avut sau au aceasta problema cu ambalajele asa ca este bine sa faca o vizita pe site ul https://myebox.ro unde sigur vor gasi exact ceea ce cauta.

Multumim myebox ca existati!